2-tegen-2 toernooitjes

 

“In samenspraak tussen Volley Belgium, Volley Vlaanderen en de Fédération Volley Wallonie-Bruxelles werd beslist om alle competities op Belgisch grondgebied met onmiddellijke ingang stop te zetten voor de rest van het seizoen 2019-2020. Dit betekent dus ook dat alle nog geplande organisaties meteen geannuleerd worden, dit voor zowel de jeugdreeksen als de seniorreeksen.”

Dit wil ook zeggen dat er dit seizoen geen Start2Volley toernooien meer zullen plaatsvinden in het Gewest Antwerpen.

 

Sinds het seizoen 2017-2018 organiseert het Gewest Anywerpen opnieuw 2-tegen-2 toernooitjes.

Deze gaan elke maand door van oktober tot en met april, en hebben voornamelijk als doel de beginnende spelertjes kansen te bieden om in een competetieve omgeving ervaring op te doen. De spelertjes tot U13 die nog niet deelnemen aan de reguliere competitie, of degene die extra training nodig hebben, krijgen zo de kans om zichzelf te meten met leeftijdgenootjes.

In mei wordt er ook nog een toernooitje georganiseerd in open lucht en op gras!

 

Op deze pagina’s kan je meer informatie vinden:

  • Basisrichtlijnen: deze gelden zowat als het reglement voor deze toernooitjes en zullen op basis van de ervaringen aangepast worden.
  • Inschrijvingen: op deze pagina kan je je inschrijven voor het eerstvolgende toernooitje.
  • Organisatie: deze pagina is bedoeld voor de clubverantwoordelijken, en hier kan je informatie terugvinden over de organisatie van de toernooien.
  • Toernooidata: een overzicht van de reeds vastgelegde toernooitjes, de datum wanneer en de plaats waar ze doorgaan, de ingeschreven ploegjes en nadien ook de uitslagen en foto’s.