WEEK VAN DE OFFICIAL – 4e editie – 6 tem 14 oktober 2018

Beste clubs, clubbestuurders, ….

Tijd voor een korte update voor de Week van de Official (6 tem 14 oktober), die aan haar vierde editie toe is.

· Op de website www.weekvandeofficial.be kan U de nieuwe inspiratiegids terugvinden die werd gepubliceerd of u kan deze hier downloaden.

In deze gids vind je leuke tips, foto’s, acties,… die je ook kan organiseren binnen de federatie en clubs.

Communiceer deze dus gerust binnen jullie club naar aanleiding van de Week van de Official, zo kan iedereen inspiratie opdoen en invulling geven aan dit mooie initiatief.

In bijlage kun je de gids ook in pdf-formaat vinden.
Op de website kan U ook gebruiksklare teksten, banners, een nieuwsberichtje, logo,… terugvinden die in de clubs en federaties gebruikt kunnen worden (gemakkelijk terug te vinden op de website, onder “downloads”).

· Sinds dit jaar is de Week van de Official ook actief op Instagram, een belangrijk social media kanaal die tegenwoordig niet meer kan ontbreken. Volg en deel dus gerust onze berichtjes naar aanloop van en tijdens de Week van de Official.

We hopen om ook dit jaar zoveel mogelijk aandacht voor de Week van de Official te zien bij jullie clubs, op jullie social media, via jullie activiteiten,… Veel succes!

Hartelijk bedankt voor jullie deelname. En vergeet niet de hashtags te gebruiken #bedanktscheids of #bedanktjury voor jullie acties!